De eerste race van dit jaar op het mooie circuit van Hockenheim en starte met een kwalificatie op vrijdag 9 uur .
In deze kwalificatie werd al duidelijk dat Kees Rozema de zaken goed voor elkaar had , hij zette de beste tijd bij MG competitions en de 8e tijd overall , 2e werd Theo van den Heuvel en derde Alex de boom . Bij race 1 op zaterdag was het weer Kees Rozema op 1 en Alex de boom op 2 maar wel met de snelste rondetijd , 3e werd Theo van den Heuvel . Onze voorzitter Teun Bleijenberg viel uit met een geplofte koppakking en naar later bleek was er ook een probleem met de motor van Melle v.d. Wal . Er werd na de race flink gesleuteld om de MGB van Teun weer gereed te maken voor Race 2 en ook aan de MGB van Melle maar dat bleek een verloren zaak , de motor was gescheurd dus einde oefening .
Race 2 op Zondagochtend 9.00 uur was leuk om naar te kijken , Kees reed met afstand op de 1e plaats en Alex op 2 maar hij moest opgeven met een kapotte versnellingsbak . Theo van den Heuvel kwam hiermee op een mooie 2e plaats en Rinus Valentein werd 3e . Teun reed de race bijna uit maar zijn motor plofte op de finishlijn .
De volgende race is 2 en 3 mei op zandvoort

Comments are closed.