Onze races op Zandvoort zijn altijd goed voor een groot raceveld: bij de kwalificatie kwamen 33 auto´s in de baan. Onze Engelse gastrijder Tim Cairns kwalificeerde zich met zijn Healy sprite als snelste met een tijd van 2.0.8.225 en een 7e plaats overall . Op de 2e plaats Albert v.d. Wal met de V8 en 3e Kees Rozema met de MGA . Bij de 1e race op zaterdag was Tim wederom de snelste , Kees 2e en Alex de Boom 3e. De uitslag van de 2e race op zondag was gelijk aan de eerste op zaterdag. Race 3 op zondag was een regenrace waarbij Melle v.d Wal een goede bandenkeus had gemaakt en daardoor op de derde plaats achter Kees Rozema eindigde die 2e werd. Tim Cairns was ook nu de snelste met zijn Healy Sprite.
Voor de punten deed Kees Rozema wederom goede zaken, Tim Cairns deed als gastrijder niet mee voor het puntenklassement dus was het 3 maal volle bak voor Kees die nu met ruime voorsprong op de eerste plaats staat in het punten klassement. 2e plaats over het hele weekend was voor Alex de Boom en de 3e voor Theo van de Heuvel.

Comments are closed.